Prečo alarm pripojiť na SBS ?

Prečo bezpečnostný systém pripojiť na strážnu službu JáGeR -ochrana osôb a majetku?

Bezpečnostný systém
EZS

Elektronické zabezpečovacie systémy (EZS) sú finančne oveľa prístupnejšie, ako si mnoho ľudí myslí. Cenovo sú porovnateľné s bežnými elektrickými spotrebičmi, ktoré sú v každej domácnosti samozrejmosťou. Samozrejme, že iná bude hodnota EZS určeného  pre zabezpečenie panelákového bytu, iná pre zabezpečenie vily a iná pre zabezpečenie závodu alebo väčšieho objektu.

Skutočným riešením bezpečnosti je pripojenie na pult centralizovanej ochrany (PCO). Ak si myslíte, že hlasová správa alebo SMS na Váš telefón je postačujúca, skúste si odpovedať na nasledovné otázky:

  • Skutočne nikdy nevypínate mobil a prijímate vždy všetky hovory?
  • Chodíte na jednania, nákupy, dovolenky?
  • Čo urobíte, keď Vám systém oznámi, že Vás práve vykrádajú  a Vy budete na druhom konci republiky, či v zahraničí?
  • Myslíte, že k Vám polícia príde hneď, ako im zavoláte? Koľko im to bude trvať, kým Váš dom či firmu nájdu?
  • Chceli by ste sa Vy , alebo Váš sused, či Váš zamestanec stretnúť s ozbrojeným páchateľom? Nebolo by rozumnejšie poslať zásahovú hliadku z bezpečnostnej firmy?

Na základe našich dlhoročných skúseností pri monitoringu a ochrane objektov odporúčame Internetovú komunikáciu, ktorá je najnovším trendom v oblasti monitoringu objektov. Umožňuje veľmi rýchly, trvalý a podrobný prenos šifrovaných údajov z objektu a intenzívnu periodickú kontrolu prenosovej cesty.